Како да се регистрирате и да се најавите на сметката на Pocket Option Broker Trading
Водичи

Како да се регистрирате и да се најавите на сметката на Pocket Option Broker Trading

Регистрирањето за трговска сметка на Pocket Option е лесен процес што може да се направи за неколку минути. После тоа, најавете се на Pocket Option со новосоздадената сметка како во упатството подолу.
Како да депонирате пари во Pocket Option преку е-плаќања (PayRedeem, WebMoney, Jeton, Perfect Money, Advcash)
Водичи

Како да депонирате пари во Pocket Option преку е-плаќања (PayRedeem, WebMoney, Jeton, Perfect Money, Advcash)

Како да депонирате преку електронско плаќање На страницата Финансии - Депозит, изберете е-паричник за да продолжите со плаќањето. Следете ги упатствата на екранот за да ...
Како да повлечете и да направите депозит пари на Pocket Option
Водичи

Како да повлечете и да направите депозит пари на Pocket Option

Во Pocket Option, се стремиме да ви понудиме доволно опции за да можете да вршите трансакции како што сакате. Ние исто така нудиме широк спектар на начини на плаќање специфични за вашата земја и брзо време на обработка на трансакциите.
Депонирајте пари во Pocket Option преку банкарски трансфер, електронски плаќања (GlobePay, паричник Airtel Money, паричник MobiKwik, JioMoney, паричник OlaMoney, паричник за бесплатно полнење, паричник PhonePe) и криптовалута во Индија
Водичи

Депонирајте пари во Pocket Option преку банкарски трансфер, електронски плаќања (GlobePay, паричник Airtel Money, паричник MobiKwik, JioMoney, паричник OlaMoney, паричник за бесплатно полнење, паричник PhonePe) и криптовалута во Индија

Надополнувањето на депозит или трговска сметка е достапно на различни начини. Главниот критериум за пристапност е регионот на клиентот, како и тековните поставки за прифаќање плаќања на платформата.
Депонирајте пари во Pocket Option преку банкарски картички (Visa / Mastercard / JCB), банкарски трансфер, е-плаќања (MoMo Pay, PayRedeem, WebMoney, Jeton, Perfect Money, Advcash) и криптовалута во Виетнам
Водичи

Депонирајте пари во Pocket Option преку банкарски картички (Visa / Mastercard / JCB), банкарски трансфер, е-плаќања (MoMo Pay, PayRedeem, WebMoney, Jeton, Perfect Money, Advcash) и криптовалута во Виетнам

Надополнувањето на депозит или трговска сметка е достапно на различни начини. Главниот критериум за пристапност е регионот на клиентот, како и тековните поставки за прифаќање плаќања на платформата.
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на Pocket Option
Водичи

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер на Pocket Option

Ако управувате со веб-страница во просторот за финансиски или бинарни опции, или на други начини имате пристап до луѓе кои можеби се занимаваат со трговија, сега има неколку одлични придружни програми, страници и мрежи за бинарни опции преку кои можете да заработите пари на тие посетители/читатели. Овие партнерски шеми работат на идејата за генерирање на водство и/или споделување на профитот. Добивате плата за испраќање клиенти на брокер. Колку ќе добиете плата зависи од тоа колку потенцијални клиенти ќе успеете да генерирате и колку од овие потенцијали се претвораат во клиенти кои плаќаат за брокерот. Со интерес за бинарни опции на највисоко ниво на сите времиња, има многу пари кои лебдат наоколу и чекаат да бидат заработени. Најди ги најплатените програми овде
Трговски профил на Pocket Option - Како да најдете статистика, историја на тргување?
Водичи

Трговски профил на Pocket Option - Како да најдете статистика, историја на тргување?

Трговскиот профил е главниот дел кој содржи информации за трговската активност на клиентот. Овде можете да најдете статистика, историја на тргување, ИД на нарачки за тргување, датум/време, како и цени за отворање и затворање. Општи информации за перформансите на тргувањето се исто така присутни.
Како да отворите сметка и да депонирате пари во Pocket Option
Водичи

Како да отворите сметка и да депонирате пари во Pocket Option

Кога отворате сметка на Pocket Option, треба да одлучите како да депонирате средства во неа. За среќа, Pocket Option обезбедува одлична поддршка за оваа услуга за да можете непречено и брзо да додавате пари на вашата сметка.