Преземи - Pocket Option North Macedonia - Pocket Option Северна Македонија

Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
На клиентите им нудиме можност да спроведуваат целосно тргување и да ги користат сите карактеристики што ги нуди платформата за тргување со џебна опција. Преземете ја официјалната апликација Pocket Option за вашиот уред со Windows и добијте брз пристап до најсовременото тргување искуство од каде било во светот.


Како да ја преземете и инсталирате апликацијата Pocket Option на лаптоп/компјутер

Апликацијата Desktop на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб-верзија. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства.

Преземете ја официјалната апликација Pocket Option овде на вашиот лаптоп/компјутер.

Преземете ја апликацијата Pocket Option

По успешно преземање, следете ги овие чекори за да го инсталирате на вашиот лаптоп/компјутер:

1. Лоцирајте и кликнете двапати на датотеката PocketOptionSetup.msi . (Обично ќе биде во вашата папка Преземања.)
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
​​2. Ќе се појави дијалог-кутија. Следете ги упатствата за да го инсталирате софтверот.
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
3. Софтверот ќе биде инсталиран. Сега можете да ја отворите апликацијата (обично ќе биде на екранот на вашата работна површина.)

Откако ќе ја извршите. Ќе ве однесе до страницата за демо тргување . Кликнете на „ПРОДОЛЖИ ДЕМО ТРГУВАЊЕ“ за да започнете со тргување со 10.000 долари во демо сметка

Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
За да продолжите да ја користите сметката, зачувајте ги резултатите од тргувањето и можете да тргувате на вистинска сметка. Кликнете на „РЕГИСТРАЦИЈА“ за да креирате сметка за Pocket Option.
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
Постојат три достапни опции: регистрирање со вашата адреса за е-пошта, сметка на Facebook или сметка на Google како подолу . Сè што ви треба е да изберете кој било соодветен метод и да креирате лозинка.


Како да се регистрирате со е-пошта

1. Можете да се регистрирате за сметка на платформата со кликнување на копчето „ Регистрација “ во долниот лев агол.
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
Или кликнете на копчето „ Регистрација “ во горниот десен агол.
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
2. За да се регистрирате, треба да ги пополните потребните информации и да кликнете на „ПРИЈАВИ“
  1. Внесете валидна адреса за е-пошта.
  2. Направете силна лозинка.
  3. Прочитајте го договорот и проверете го
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
Конечно, ќе пристапите до вашата е-пошта , Pocket Option ќе ви испрати потврдна пошта . Кликнете на врската во таа пошта за да ја активирате вашата сметка. Така, ќе завршите со регистрација и активирање на вашата сметка.
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
Секоја чест! Успешно се регистриравте и вашата е-пошта е потврдена.
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
Ако сакате да користите демо сметка, кликнете „Тргување“ и „Демо сметка за брзо тргување“
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
Кликнете „ПРОДОЛЖИ ДЕМО ТРГУВАЊЕ“
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
Сега можете да започнете со тргување. Имате 1.000 долари во демо сметка, можете да тргувате и на вистинска сметка по депонирањето.
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
Ако сакате да користите вистинска сметка, кликнете на „Тргување“ и „Реална сметка за брзо тргување“
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
За да започнете со тргување во живо, треба да вложите во вашата сметка (минималниот износ на инвестицијата е 10 долари).
Како да направите депозит во џебна опција
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)

Како да се регистрирате со сметка на Фејсбук

Исто така, имате опција да ја отворите вашата сметка преку веб-по сметка на Facebook и тоа можете да го направите со само неколку едноставни чекори:

1. Кликнете на копчето Facebook
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете вашата адреса за е-пошта што сте го користеле за да се регистрирате на Facebook

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook

4. Кликнете на „Најави се“
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
Откако ќе кликнете на копчето „Најави се“ , Pocket Option бара пристап до: вашето име и слика на профилот и и-мејл адреса. Кликнете Продолжи...
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
После тоа автоматски ќе бидете пренасочени на платформата Pocket Option.


Како да се регистрирате со сметка на Google

1. За да се регистрирате со сметка на Google, кликнете на соодветното копче во формуларот за регистрација.
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
2. Во новоотворениот прозорец внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“.
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „Следно“.
Како да преземете и инсталирате Pocket Option апликација за лаптоп/компјутер (Windows)
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата на вашата адреса за е-пошта.
Thank you for rating.