Како да контактирате со поддршката на Pocket Option

Како да контактирате со поддршката на Pocket Option


Џебна опција Онлајн разговор

Еден од најзгодните начини за контактирање со брокерот Pocket Option е користење на онлајн разговор со 24/7 поддршка што ви овозможува да го решите секој проблем што е можно побрзо. Главната предност на разговорот е колку брзо Pocket Option ви дава повратни информации, потребни се околу 2 минути за да добиете одговор. Можете да прикачите датотеки на вашата порака во онлајн разговор.

Како да контактирате со поддршката на Pocket Option


Помош за Pocket Option преку е-пошта

Друг начин да контактирате со поддршка преку е-пошта. Значи, ако не ви треба брз одговор на вашето прашање, испратете е-пошта на [email protected] . Силно препорачуваме да ја користите вашата е-пошта за регистрација. Мислам на е-пошта што ја користевте за регистрација на Pocket Option. На овој начин Pocket Option ќе може да ја пронајде вашата трговска сметка преку е-пошта што сте ја користеле.


Помош за џебна опција по телефон

Како да контактирате со поддршката на Pocket Option
Друг начин за контактирање со Pocket Option е телефонскиот број. Сите дојдовни повици ќе се наплаќаат според тарифите на градот наведени во загради. Тие ќе се разликуваат во зависност од вашиот телефонски оператор.


Како да контактирате со Pocket Option преку Формулар за контакт

Како да контактирате со поддршката на Pocket Option
Друг начин да контактирате со поддршката за Pocket Option е „форма за контакт“. Овде ќе треба да ја пополните вашата e-mail адреса за да добиете одговор. Исто така, ќе треба да ја пополните текстуалната порака. Еве ја ситуацијата во која не можете да прикачувате датотеки.

Кликнете овде: https://pocketoption.com/en/contacts/

Кој е најбрзиот начин да се поврзеш со Pocket Option?

Најбрзиот одговор од Pocket Option ќе го добиете преку телефонскиот повик и онлајн разговорот.


Колку брзо можам да добијам одговор од Pocket Option Support?

Веднаш ќе добиете одговор ако ја контактирате Pocket Option по телефон. Ќе ви биде одговорено за неколку минути доколку пишете преку онлајн разговор.


На кој јазик може да одговори Pocket Option?

Pocket Option може да одговори на вашето прашање на кој било јазик што ќе ви треба. Преведувачите ќе го преведат вашето прашање и ќе ви дадат одговор на истиот јазик.

Како да контактирате со поддршката на Pocket Option


Контактирајте ја џебната опција преку социјалните мрежи

Како да контактирате со поддршката на Pocket Option
Друг начин да контактирате со поддршката за Pocket Option се социјалните медиуми. Значи, ако имате Можете да испраќате пораки на Facebook, Twitter, Instagram, Telegram, VK, Youtube. Можете да поставувате вообичаени прашања во социјалните мрежи

Центар за помош за џебни опции

Најавете се во опцијата Pocket, Одете во Помош - Водичи и упатства
Како да контактирате со поддршката на Pocket Option
Thank you for rating.