Depozitoni para në Pocket Option përmes kartave bankare (Visa / Mastercard / JCB), transferta bankare, pagesave elektronike (MoMo Pay, PayRedeem, WebMoney, Jeton, Perfect Money, Advcash) dhe kriptomonedhës në Vietnam
Udhëzues

Depozitoni para në Pocket Option përmes kartave bankare (Visa / Mastercard / JCB), transferta bankare, pagesave elektronike (MoMo Pay, PayRedeem, WebMoney, Jeton, Perfect Money, Advcash) dhe kriptomonedhës në Vietnam

Një depozitë ose një rimbushje e një llogarie tregtare është në dispozicion në mënyra të ndryshme. Kriteri kryesor i aksesueshmërisë është rajoni i klientit, si dhe cilësimet aktuale për pranimin e pagesave në platformë.