Si të kontaktoni mbështetjen e Pocket Option

Si të kontaktoni mbështetjen e Pocket Option


Opsioni i Xhepit Chat Online

Një nga mënyrat më të përshtatshme për të kontaktuar ndërmjetësin e Pocket Option është përdorimi i bisedës në internet me mbështetje 24/7 që ju lejon të zgjidhni çdo problem sa më shpejt të jetë e mundur. Avantazhi kryesor i bisedës është se sa shpejt Pocket Option ju jep komente, duhen rreth 2 minuta për të marrë përgjigje. Mund t'i bashkëngjitni skedarë mesazhit tuaj në bisedën në internet.

Si të kontaktoni mbështetjen e Pocket Option


Ndihma e opsionit të xhepit me email

Një mënyrë tjetër për të kontaktuar mbështetjen me email. Pra, nëse nuk keni nevojë për përgjigje të shpejtë për pyetjen tuaj, thjesht dërgoni një email në [email protected] . Ne rekomandojmë fuqimisht të përdorni emailin tuaj të regjistrimit. E kam fjalën për emailin që keni përdorur për regjistrim në Pocket Option. Në këtë mënyrë Pocket Option do të jetë në gjendje të gjejë llogarinë tuaj tregtare me email që keni përdorur.


Ndihma e opsionit të xhepit përmes telefonit

Si të kontaktoni mbështetjen e Pocket Option
Një mënyrë tjetër për të kontaktuar Pocket Option është numri i telefonit. Të gjitha telefonatat në dalje do të tarifohen sipas tarifave të qytetit të treguara në kllapa. Këto do të ndryshojnë sipas operatorit tuaj të telefonit.


Si të kontaktoni me opsionin e xhepit nga formulari i kontaktit

Si të kontaktoni mbështetjen e Pocket Option
Një mënyrë tjetër për të kontaktuar mbështetjen e Pocket Option është "forma e kontaktit". Këtu do t'ju duhet të plotësoni adresën tuaj të e-mail për të marrë përgjigjen. Gjithashtu do t'ju duhet të plotësoni mesazhin me tekst. Këtu është situata që nuk mund të bashkëngjitni skedarë.

Kliko këtu: https://pocketoption.com/en/contacts/

Cila është mënyra më e shpejtë për të kontaktuar Pocket Option?

Përgjigjen më të shpejtë nga Pocket Option do ta merrni përmes thirrjes telefonike dhe bisedës në internet.


Sa shpejt mund të marr përgjigje nga Pocket Option Support?

Do të merrni përgjigje të menjëhershme nëse kontaktoni me telefon Pocket Option. Do të përgjigjeni në disa minuta nëse shkruani përmes bisedës në internet.


Në cilën gjuhë mund të përgjigjet Pocket Option?

Pocket Option mund t'i përgjigjet pyetjes suaj në çdo gjuhë që ju nevojitet. Përkthyesit do të përkthejnë pyetjen tuaj dhe do t'ju japin një përgjigje në të njëjtën gjuhë.

Si të kontaktoni mbështetjen e Pocket Option


Kontaktoni Pocket Option nga rrjetet sociale

Si të kontaktoni mbështetjen e Pocket Option
Një mënyrë tjetër për të kontaktuar mbështetjen e Pocket Option është Media Sociale. Pra, nëse keni Ju mund të dërgoni mesazhe në Facebook, Twitter, Instagram, Telegram, VK, Youtube. Ju mund të bëni pyetje të zakonshme në rrjetet sociale

Qendra e Ndihmës së Opsioneve të Xhepit

Identifikohu në opsionin Pocket, Shko te Ndihma - Udhëzues dhe Udhëzues
Si të kontaktoni mbështetjen e Pocket Option
Thank you for rating.