Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option

Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option


Si të regjistroni një llogari në Pocket Option

Filloni tregtimin me 1 klik

Tregtimi me opsionin Pocket është shumë i lehtë , klikoni në butonin "FILLO ME NJË KLIK" .
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Klikoni "Llogaria Demo" për të filluar tregtimin . Kjo do t'ju çojë në faqen e tregtimit demo me 10,000 në llogarinë Demo.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option

Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Për të vazhduar përdorimin e llogarisë, ruani rezultatet e tregtimit dhe mund të tregtoni në një llogari reale. Klikoni " Regjistrimi " për të krijuar një llogari Pocket Option.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Pocket Option ofron tre opsione të disponueshme: adresën e emailit, llogarinë në Facebook ose llogarinë Google si më poshtë . Gjithçka që ju nevojitet është të zgjidhni çdo metodë të përshtatshme dhe të krijoni një fjalëkalim.


Si të regjistroni llogarinë Pocket Option

1. Është jashtëzakonisht e lehtë të regjistrohesh për një llogari tregtare me opsione xhepi. Për ta bërë këtë, klikoni " Regjistrimi " në platformën e internetit.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
2. Do t'ju kërkohet të shkruani informacionin e mëposhtëm dhe të klikoni "Regjistrohu"
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Lexoni dhe pranoni marrëveshjen.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Pocket Option do të dërgojë një email konfirmimi në adresën tuaj të emailit . Klikoni lidhjen në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
urime! Jeni regjistruar me sukses dhe emaili juaj është verifikuar.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Praktikoni dhe përmirësoni aftësitë tuaja tregtare në Pocket Option duke zgjedhur një llogari demo për t'u njohur me platformën tonë, nuk keni nevojë për ndonjë regjistrim për të hapur një llogari demo .$1,000 në një llogari Demo ju lejon të praktikoni aq sa ju nevojitet falas.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Tani mund të filloni tregtimin.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Ose tregtoni menjëherë me një llogari reale, klikoni "Tregtia" dhe "Llogaria reale e tregtimit të shpejtë".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Për të filluar tregtimin Live, duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (Shuma minimale e investimit është 5 dollarë).
Si të bëni një depozitë në opsionin e xhepit

Si të regjistroni llogarinë Pocket Option duke përdorur Facebook

Përndryshe, ju mund të regjistroheni duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook .
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të vendosni adresën e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu" , "Pocket Option" kërkon qasje te emri, fotografia e profilit dhe adresa e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Pocket Option.


Si të regjistroni llogarinë Pocket Option duke përdorur Google

1. Opsioni Pocket i lejon përdoruesit të vërtetojnë veten në aplikacion dhe sajt duke u lidhur përmes një faqeje të mediave sociale në vend që të shtypin një email dhe fjalëkalim të veçantë. Ju mund ta bëni këtë me llogarinë Google në Pocket Option.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
2. Në dritaren e sapohapur shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Pas kësaj, ju do të çoheni në llogarinë tuaj personale të Pocket Option.


Regjistroni një llogari falas në aplikacionin Pocket Option iOS

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin Pocket Option nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për "PO Trade" dhe instaloni atë në iPhone ose iPad tuaj.

Aplikacioni i tregtimit Pocket Option për iOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Regjistrimi i një llogarie në platformën celulare iOS është gjithashtu i disponueshëm për ju . Klikoni "Regjistrimi".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
urime! ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Anulo" Nëse dëshironi të tregtoni me një Llogari Demo.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Zgjidhni "llogari demo" për të filluar tregtimin me 1000 dollarë në bilanc.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Nëse dëshironi të tregtoni me një llogari Reale, klikoni "Depozitim" në llogarinë Live.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option

Regjistroni një llogari falas në aplikacionin Android Pocket Option

Nëse keni një pajisje celulare Android, duhet të shkarkoni aplikacionin Pocket Option nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për "Pocket Option Broker" dhe instaloni atë në pajisjen tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Klikoni "Regjistrimi" për të krijuar një llogari të re Pocket Option.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë.
  3. Kontrolloni marrëveshjen dhe klikoni "Regjistrohu".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
urime! ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Depozitë" për të tregtuar me llogarinë Reale.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Zgjidhni një metodë të përshtatshme depozitimi për ju.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Klikoni "Anulo" për tregtimin me Llogarinë Demo.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Klikoni llogarinë Demo.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option


Regjistro llogarinë Pocket Option në versionin celular në ueb

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës së tregtimit Pocket Option, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit.

Klikoni "Menu" në këndin e sipërm të majtë.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Klikoni butonin "REGJISTRIM".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Në këtë hap ne ende futim të dhënat: email, fjalëkalim, pranojmë "Marrëveshjen" dhe klikojmë "SIGN UP".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Ja ku jeni! Tani do të mund të tregtoni nga versioni i uebit për celular të platformës. Versioni i uebit celular i platformës së tregtimit është saktësisht i njëjtë me versionin e rregullt të internetit të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ju keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Dallimet midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Tregtimi dixhital është lloji konvencional i porosisë tregtare. Tregtari tregon një nga afatet fikse kohore për "kohën deri në blerje" (M1, M5, M30, H1, etj.) dhe vendos një tregti brenda këtij afati kohor. Ekziston një "korridor" gjysmë minutësh në grafik që përbëhet nga dy linja vertikale - "koha deri në blerje" (në varësi të afatit kohor të specifikuar) dhe "koha deri në skadimin" ("koha deri në blerje" + 30 sekonda).

Kështu, tregtimi dixhital kryhet gjithmonë me një kohë fikse mbylljeje, e cila është pikërisht në fillim të çdo minutë.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Tregtimi i shpejtë, nga ana tjetër, bën të mundur përcaktimin e kohës së saktë të skadimit dhe ju lejon të përdorni afate të shkurtra kohore, duke filluar nga 30 sekonda para skadimit.

Kur vendosni një porosi tregtare në modalitetin e tregtimit të shpejtë, do të shihni vetëm një vijë vertikale në grafik - "koha e skadimit" të porosisë tregtare, e cila varet drejtpërdrejt nga afati kohor i specifikuar në panelin e tregtimit. Me fjalë të tjera, është një mënyrë tregtimi më e thjeshtë dhe më e shpejtë.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option

Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Ju gjithmonë mund të kaloni midis këtyre llojeve të tregtimit duke klikuar në butonin "Tregtia" në panelin e majtë të kontrollit ose duke klikuar në simbolin e flamurit ose të orës poshtë menysë së kornizës kohore në panelin e tregtimit.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Tregtisë së Shpejtë duke klikuar në butonin "Tregtia"
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Tregtisë së Shpejtë duke klikuar mbi flamurin

Si të kaloni nga një demo në një llogari reale

Për të kaluar midis llogarive tuaja, ndiqni këto hapa:

1. Klikoni në llogarinë tuaj Demo në krye të platformës.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
2. Klikoni "Llogaria e drejtpërdrejtë".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Si të depozitoni para në opsionin Pocket
Pasi të keni bërë një depozitë me sukses, mund të tregtoni me një llogari Reale.

Si të tërhiqni para në opsionin e xhepit

Shkoni te faqja "Financa" - "Tërheqja".

Futni shumën e tërheqjes, zgjidhni një mënyrë pagese të disponueshme dhe ndiqni udhëzimet në ekran për të plotësuar kërkesën tuaj. Ju lutemi vini re se shuma minimale e tërheqjes mund të ndryshojë në varësi të mënyrës së tërheqjes.

Specifikoni kredencialet e llogarisë së marrësit në fushën "Numri i llogarisë".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option

Kujdes: nëse krijoni një kërkesë tërheqjeje ndërkohë që keni një bonus aktiv, ai do të zbritet nga gjendja e llogarisë tuaj.


Tërheqje në opsionin e xhepit nëpërmjet E-Pagesës

Është më e lehtë se kurrë të tërhiqni llogarinë tuaj tregtare me E-pagesën në opsionin Pocket. Nuk ka tarifa përpunimi kur tërhiqeni me këtë opsion pagese.

Në faqen Financa - Tërheqje , zgjidhni një opsion e Portofolin elektronik nga kutia "Mënyra e pagesës" për të vazhduar me kërkesën tuaj dhe ndiqni udhëzimet në ekran.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Zgjidhni një mënyrë pagese, vendosni shumën dhe krijoni kërkesën për tërheqje.

Pasi të klikoni Vazhdo, do të shihni njoftimin se kërkesa juaj është vendosur në radhë.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option

Kujdes: nëse krijoni një kërkesë tërheqjeje ndërkohë që keni një bonus aktiv, ai do të zbritet nga gjendja e llogarisë tuaj.

Mund të shkoni te Historia për të kontrolluar tërheqjet tuaja më të fundit.


Tërheqje në opsionin Pocket nëpërmjet Visa/Mastercard

Tërheqjet e menjëhershme të kartave lejojnë përdoruesit e Pocket Option të tërheqin menjëherë para nga fondet e tyre drejtpërdrejt në kartat e tyre të kreditit dhe debitit.

Në faqen Financa - Tërheqje , zgjidhni një opsion Visa/Mastercard nga kutia "Mënyra e pagesës" për të vazhduar me kërkesën tuaj dhe ndiqni udhëzimet në ekran.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Ju lutemi vini re : në rajone të caktuara kërkohet verifikimi i kartës bankare përpara përdorimit të kësaj metode të tërheqjes. Shihni mënyrën e verifikimit të kartës bankare.

Kujdes: nëse krijoni një kërkesë tërheqjeje ndërkohë që keni një bonus aktiv, ai do të zbritet nga gjendja e llogarisë tuaj.


Zgjidhni një kartë, vendosni shumën dhe krijoni kërkesën për tërheqje. Ju lutemi vini re se në raste të caktuara mund të duhen deri në 3-7 ditë pune që banka të përpunojë një pagesë me kartë.

Pasi të klikoni Vazhdo, do të shihni njoftimin se kërkesa juaj është vendosur në radhë.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Mund të shkoni te Historia për të kontrolluar tërheqjet tuaja më të fundit.

Tërheqja në opsionin e xhepit nëpërmjet transfertës bankare

Transaksionet me llogaritë tuaja tregtare të opsionit xhepi bëhen të thjeshta me transfertat bankare në internet dhe paraqesin disa avantazhe, të tilla si pa tarifa përpunimi gjatë tërheqjes dhe akses të përshtatshëm në internet.

Në faqen Financa - Tërheqje , zgjidhni një opsion transferimi bankar nga kutia "mënyra e pagesës" për të vazhduar me kërkesën tuaj dhe ndiqni udhëzimet në ekran. Ju lutemi kontaktoni zyrën tuaj lokale të bankës për detajet e bankës.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Zgjidhni një mënyrë pagese, vendosni shumën dhe vendosni kërkesën tuaj për tërheqje.

Pasi të klikoni Vazhdo, do të shihni njoftimin se kërkesa juaj është vendosur në radhë.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option

Kujdes: nëse krijoni një kërkesë tërheqjeje ndërkohë që keni një bonus aktiv, ai do të zbritet nga gjendja e llogarisë tuaj.

Mund të shkoni te Historia për të kontrolluar tërheqjet tuaja më të fundit.

Tërheqja në opsionin e xhepit nëpërmjet kriptomonedhës

Duke bërë tërheqje në kripto, mund të jeni të sigurt që transaksionet tuaja janë private: të dhënat nuk i dërgohen një pale të tretë. Ju nuk keni nevojë të zbuloni detajet e llogarisë suaj bankare ose të kartës së kreditit për të tërhequr para. Kjo është arsyeja pse ju mund të mbroni të dhënat tuaja personale duke bërë tërheqje në kriptovaluta.

Në faqen Financa - Tërheqje , zgjidhni një opsion të kriptomonedhës nga kutia "mënyra e pagesës" për të vazhduar me pagesën dhe ndiqni udhëzimet në ekran.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket OptionZgjidhni një mënyrë pagese, shkruani shumën dhe adresën e Bitcoin që dëshironi të tërhiqni.

Pasi të klikoni Vazhdo, do të shihni njoftimin se kërkesa juaj është vendosur në radhë.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Mund të shkoni te Historia për të kontrolluar tërheqjet tuaja më të fundit.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Monedha e përpunimit të tërheqjes, koha dhe tarifat e aplikueshme

Llogaritë e tregtimit në platformën tonë aktualisht janë të disponueshme vetëm në USD. Megjithatë, ju mund të tërheqni fonde në llogarinë tuaj në çdo monedhë, në varësi të mënyrës së pagesës. Me shumë mundësi, fondet do të konvertohen në monedhën e llogarisë tuaj menjëherë pas marrjes së pagesës. Ne nuk ngarkojmë asnjë tarifë tërheqjeje ose konvertimi të monedhës. Megjithatë, sistemi i pagesave që përdorni mund të aplikojë tarifa të caktuara. Kërkesat për tërheqje trajtohen brenda 1-3 ditëve të punës. Megjithatë, në disa raste, koha e tërheqjes mund të rritet deri në 14 ditë pune dhe ju do të njoftoheni për këtë në tavolinën e mbështetjes.

Anulimi i një kërkese për tërheqje

Ju mund të anuloni një kërkesë për tërheqje përpara se statusi të ndryshojë në "Përfunduar". Për ta bërë këtë, hapni faqen e Historisë së Financave dhe kaloni në pamjen "Tërheqjet".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Gjeni tërheqjen në pritje dhe klikoni në butonin Anulo për të hedhur poshtë kërkesën për tërheqje dhe për të tërhequr fondet në bilancin tuaj.


Ndryshimi i detajeve të llogarisë së pagesës

Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni fonde nëpërmjet metodave që keni përdorur më parë për depozitimin në llogarinë tuaj tregtare. Nëse ka një situatë kur nuk mund të merrni më fonde në detajet e llogarisë së pagesave të përdorura më parë, mos ngurroni të kontaktoni zyrën e mbështetjes për të miratuar kredencialet e reja të tërheqjes.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option

Zgjidhja e problemeve të tërheqjes

Nëse keni bërë një gabim ose keni futur informacion të pasaktë, mund të anuloni kërkesën për tërheqje dhe të vendosni një të re më pas. Shikoni seksionin Anulimi i një kërkese për tërheqje.

Në përputhje me politikat AML dhe KYC, tërheqjet janë të disponueshme vetëm për klientët e verifikuar plotësisht. Nëse tërheqja juaj është anuluar nga një menaxher, do të ketë një kërkesë të re për mbështetje ku do të mund të gjeni arsyen e anulimit.

Në situata të caktuara kur pagesa nuk mund t'i dërgohet pagesës së zgjedhur, një specialist financiar do të kërkojë një metodë alternative të tërheqjes nëpërmjet tavolinës së mbështetjes.

Nëse nuk keni marrë një pagesë në llogarinë e specifikuar brenda pak ditësh pune, kontaktoni zyrën e mbështetjes për të sqaruar statusin e transferimit tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option

Shtimi i një karte të re për tërheqje

Pas përfundimit të verifikimit të kartës së kërkuar, mund të shtoni karta të reja në llogarinë tuaj. Për të shtuar një kartë të re, thjesht lundroni te Help - Support Service dhe krijoni një kërkesë të re mbështetjeje në seksionin përkatës.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në Pocket Option
Thank you for rating.