Hyni - Pocket Option Albania - Pocket Option Shqipëria

Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Urime, ju keni regjistruar me sukses një llogari Pocket Option. Tani, mund ta përdorni atë llogari për t'u identifikuar në Pocket Option si në tutorialin më poshtë. Më pas mund të tregtoni Opsionet Dixhitale në platformën tonë.


Si të identifikoheni në brokerin e opsioneve të xhepit

Hyni në Pocket Option

Hyrja në Pocket Option do t'i kërkojë përdoruesit dy detaje thelbësore:
 • Një email
 • Një fjalëkalim
Këto kredenciale duhet të futen në çdo faqe identifikimi ose ekran të Pocket Option kur hyjnë në platformën e tyre të bazuar në ueb nëpërmjet faqes së internetit ose nëpërmjet ndonjë prej aplikacioneve të disponueshme.

Klikoni "Identifikohu" dhe do të shfaqet forma e hyrjes.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Futni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për të hyrë në llogarinë tuaj. Nëse ju, në kohën e hyrjes, përdorni menynë "Më mbaj mend". Më pas në vizitat pasuese, mund ta bëni pa autorizim.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Jeni identifikuar me sukses në Pocket Option dhe keni 1000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option


Hyni në Pocket Option duke përdorur Google

1. Përdoruesit me një llogari Google mund të përdorin llogarinë e tyre për t'u identifikuar në Pocket Option. Klikoni "Identifikohu" në ekranin kryesor.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, futni numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni “Next”.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Pas kësaj, ju do të çoheni në llogarinë tuaj personale të Pocket Option.

Hyni në Pocket Option duke përdorur Facebook

Një përdorues mund të identifikohet në Pocket Option nëpërmjet llogarisë në Facebook që është lidhur me emailin e regjistruar.

1. Klikoni në butonin Facebook.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të vendosni adresën e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook.

3. Futni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu" , Pocket Option do të kërkojë qasje te emri, fotografia e profilit dhe adresa e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Pas kësaj, do të ridrejtoheni automatikisht në platformën Pocket Option.

Identifikohu në versionin celular të uebit të opsionit xhepi

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës së tregtimit Pocket Option, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "HYRJE" .
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Ja ku jeni! Tani do të keni mundësi të tregtoni në versionin celular të internetit të platformës. Versioni i uebit celular i platformës së tregtimit është saktësisht i njëjtë me versionin e rregullt të internetit të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option


Identifikohu në aplikacionin "Pocket Option" për iOS

Hyrja në platformën celulare iOS është e ngjashme me identifikimin në aplikacionin e internetit Pocket Option. Aplikacioni mund të shkarkohet përmes App Store në pajisjen tuaj ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “PO Trade” dhe instaloni atë në iPhone ose iPad.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Pocket Option iOS duke përdorur emailin tuaj. Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "HYRJE" .
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Ju keni 1000 dollarë në llogarinë tuaj demo.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option

Identifikohu në aplikacionin "Pocket Option" për Android

Duhet të vizitoni dyqanin Google Play dhe të kërkoni për "Pocket Option Broker" për të gjetur këtë aplikacion ose klikoni këtu . Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin Pocket Option duke përdorur emailin tuaj.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Bëni të njëjtat hapa si në pajisjen iOS, shkruani emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "HYRJE" .
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Ndërfaqja tregtare me llogarinë Live.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option


Keni harruar fjalëkalimin e opsionit të xhepit

Mos u shqetësoni nëse nuk mund të hyni në platformë, thjesht mund të keni futur fjalëkalimin e gabuar. Mund të dalësh me një të re.

Nëse përdorni versionin e internetit

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Rikuperimi i fjalëkalimit" nën butonin "Hyrja".
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Më pas, sistemi do të hapë një dritare ku do t'ju kërkohet të rivendosni fjalëkalimin tuaj. Ju duhet t'i jepni sistemit adresën e duhur të emailit.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Do të hapet një njoftim se një email është dërguar në këtë adresë e-mail për të rivendosur fjalëkalimin.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Më tej në letrën në emailin tuaj, do t'ju ofrohet të ndryshoni fjalëkalimin tuaj. Klikoni në "Rikuperimi i fjalëkalimit".
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Ai do të rivendosë fjalëkalimin tuaj dhe do t'ju çojë në faqen e internetit të "Pocket Option" për t'ju njoftuar se keni rivendosur fjalëkalimin tuaj me sukses dhe më pas kontrolloni edhe një herë kutinë hyrëse. Do të merrni një email të dytë me një fjalëkalim të ri.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Kjo eshte! tani mund të hyni në platformën Pocket Option duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri.

Nëse përdorni aplikacionin celular

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Rikuperimi i fjalëkalimit".
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Në dritaren e re, futni emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni butonin "RESTORE". Më pas bëni të njëjtat hapa të mbetur si aplikacioni i uebit.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option

Si të tregtoni opsionet dixhitale në opsionin e xhepit

Tregtoni opsione dixhitale në opsionin e xhepit

Vendosja e një porosie tregtare në Pocket Option

Paneli i tregtimit ju lejon të rregulloni cilësimet si koha e blerjes dhe shuma e tregtimit. Kjo është ajo ku ju vendosni një tregti duke u përpjekur të parashikoni nëse çmimi do të rritet (butoni jeshil) ose do të ulet (butoni i kuq).

Zgjidhni aktivet
Mund të zgjidhni midis mbi njëqind aktiveve të disponueshme në platformë, si çiftet e monedhave, kriptovalutat, mallrat dhe aksionet.

Zgjedhja e një aktivi sipas kategorisë
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Ose përdorni një kërkim të menjëhershëm për të gjetur një aktiv të nevojshëm: thjesht filloni të shkruani emrin e aktivit
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
. Asetet e përdorura shpesh mund të shënohen me yje dhe do të shfaqen në një shirit aksesi të shpejtë në krye të ekranit.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Përqindja pranë aktivit përcakton përfitimin e tij. Sa më e lartë të jetë përqindja - aq më i lartë është fitimi juaj në rast suksesi.

Shembull. Nëse një tregti prej 10 dollarësh me një përfitim prej 80% mbyllet me një rezultat pozitiv, 18 dollarë do të kreditohen në bilancin tuaj. 10 dollarë është investimi juaj, dhe 8 dollarë është një fitim.


Vendosja e kohës së blerjes së Tregtisë Dixhitale
Për të zgjedhur kohën e blerjes ndërsa jeni në Tregti Dixhitale, klikoni në menynë "Koha e blerjes" (si në shembull) në panelin e tregtimit dhe zgjidhni opsionin e preferuar.

Ju lutemi vini re se koha e skadimit të tregtimit në tregtimin dixhital është koha e blerjes + 30 sekonda. Gjithmonë mund të shihni se kur tregtia juaj do të mbyllet në grafik - është një vijë vertikale "Koha deri në skadim" me një kohëmatës.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Vendosja e kohës së blerjes së Tregtisë së Shpejtë
Për të zgjedhur kohën e blerjes ndërsa jeni në Tregti Dixhitale, klikoni në menynë "Koha e skadimit" (si në shembull) në panelin e tregtimit dhe vendosni kohën e kërkuar.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Ndryshimi i shumës së tregtimit
Ju mund të ndryshoni shumën e tregtisë duke klikuar "-" dhe "+" në seksionin "Shuma e tregtimit" të panelit të tregtimit.

Ju gjithashtu mund të klikoni në shumën aktuale e cila do t'ju lejojë të shkruani shumën e kërkuar me dorë, ose ta shumëzoni/pjestoni atë.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Cilësimet e çmimit të goditjes
Çmimi i goditjes ju lejon të vendosni një tregti me një çmim që është më i lartë ose më i ulët se çmimi aktual i tregut me ndryshimin përkatës në përqindjen e pagesës. Ky opsion mund të aktivizohet në panelin e tregtimit përpara se të bëni një tregti.

Rreziku dhe normat e mundshme të pagesës varen nga sa është diferenca midis çmimit të tregut dhe çmimit të goditjes. Në këtë mënyrë, ju jo vetëm që parashikoni lëvizjen e çmimeve, por gjithashtu tregoni nivelin e çmimit që duhet të arrihet.

Për të aktivizuar ose çaktivizuar çmimin e goditjes, përdorni çelësin përkatës në panelin e poshtëm të tregtimit mbi çmimin e tregut.

Kujdes : Kur aktivizohet çmimi i goditjes, porositë tuaja të tregtimit do të vendosen mbi ose nën tregun aktual për shkak të natyrës së këtij funksioni. Ju lutemi mos u ngatërroni me porositë e rregullta tregtare të cilat bëhen gjithmonë me çmimet e tregut.

Kujdes : Çmimet e grevës janë të disponueshme vetëm për Tregtinë Dixhitale.

Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Analizoni lëvizjen e çmimeve në grafik dhe bëni parashikimin tuaj.
Zgjidhni opsionet lart (jeshile) ose poshtë (e kuqe) në varësi të parashikimit tuaj. Nëse prisni që çmimi të rritet, shtypni "Lart" dhe nëse mendoni se çmimi do të ulet, shtypni "Poshtë"
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Rezultatet e porosisë së tregtimit
Pasi të mbyllet një urdhër tregtar (koha deri në skadimin), rezultati shënohet në përputhje me rrethanat si e saktë ose e pasaktë.

Në rast të parashikimit të saktë,
ju merrni një fitim - pagesën e përgjithshme që përmban shumën e investuar fillimisht si dhe fitimin tregtar që varet nga parametrat e vendosur të aktivit në kohën e vendosjes së porosisë.

Në rast të një parashikimi të saktë
Shuma e investuar fillimisht në momentin e vendosjes së porosisë mbetet e mbajtur nga gjendja e llogarisë tregtare.


Anulimi i një tregtie të hapur
Për të anuluar një tregti përpara skadimit të saj, shkoni te seksioni "Tregtjet" në panelin e djathtë të ndërfaqes së tregtimit. Aty mund të shihni të gjitha tregtitë që janë aktualisht në zhvillim dhe duhet të klikoni në butonin "Mbyll" pranë një tregtie specifike.

Kujdes: Tregtia mund të anulohet vetëm brenda pak sekondave të para pasi të jetë vendosur porosia.

Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option

Vendosja e një tregtie ekspres në Pocket Option

Tregtia Express është një parashikim i përbërë i bazuar në disa ngjarje në disa aktive tregtare. Një tregti e fituar ekspres jep një pagesë prej më shumë se 100%! Kur aktivizoni modalitetin e tregtimit ekspres, çdo klikim në butonin jeshil ose të kuq do të shtojë parashikimin tuaj në tregtinë ekspres. Pagesat e të gjitha parashikimeve brenda një tregtie ekspres shumëfishohen, duke bërë të mundur marrjen e një fitimi shumë më të lartë në krahasim me përdorimin e një tregtie të vetme Quick ose Digital.

Për të hyrë në tregtimin Express, gjeni butonin "Express" në panelin e djathtë të ndërfaqes tregtare.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Zgjidhni një lloj aktivi duke klikuar në skedën e duhur (1) dhe më pas bëni të paktën dy parashikime për aktive të ndryshme (2) për të vendosur një tregti Express.


Shikimi i porosive të hapura ekspres
Për të parë porositë tuaja aktive Express, klikoni në butonin "Express" në panelin e djathtë të ndërfaqes tregtare dhe zgjidhni skedën "Opened".
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Shikimi i porosive të mbyllura Express
Për të parë porositë tuaja të mbyllura Express, klikoni në butonin "Express" në panelin e djathtë të ndërfaqes tregtare dhe zgjidhni skedën "Mbyllur".
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option

Monitorimi i tregtimeve tuaja në Pocket Option

Seancat aktive të tregtimit mund të shihen pa u larguar nga ndërfaqja tregtare dhe pa kaluar në një faqe tjetër. Në menynë e djathtë, gjeni butonin "Tregtare" dhe klikoni për të shfaqur një menu pop-up me informacion mbi transaksionet për sesionin aktual.

Shfaqja e tregtimeve të hapura
Për të parë tregtitë e hapura, shkoni te seksioni "Tregtjet" në panelin e djathtë të ndërfaqes së tregtimit. Aty do të shfaqen të gjitha tregtitë që janë aktualisht në zhvillim.

Shfaqja e tregtimeve të mbyllura
Tregtimet e mbyllura për seancën tregtare mund të gjenden në seksionin "Tregtjet" (paneli i djathtë i ndërfaqes së tregtimit).
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Për të parë historinë e tregtimeve të drejtpërdrejta, klikoni në butonin "Më shumë" në këtë seksion dhe do të ridrejtoheni në historikun tuaj të tregtimit.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option


Tregtime në pritje në Pocket Option

Tregtia në pritje është një veçori që ju lejon të vendosni tregti në një kohë të caktuar në të ardhmen ose kur çmimi i aktivit arrin një nivel specifik. Me fjalë të tjera, tregtia juaj do të vendoset pasi të plotësohen parametrat e specifikuar. Ju gjithashtu mund të mbyllni një tregti në pritje përpara se të vendoset pa ndonjë humbje.

Vendosja e një urdhri tregtar "By the time"
Për të vendosur një urdhër në pritje që ekzekutohet "By the time" (në një kohë të caktuar), ju duhet të:
 • Zgjidhni një aktiv.
 • Klikoni në orën dhe vendosni datën dhe orën kur dëshironi të vendoset tregtia.
 • Vendosni përqindjen minimale të pagesës (Vini re se nëse përqindja aktuale e pagesës do të jetë më e ulët se ajo që keni vendosur, porosia nuk do të hapet).
 • Zgjidhni kornizën kohore.
 • Shkruani shumën e tregtisë.
 • Pasi të keni vendosur të gjithë parametrat, zgjidhni nëse dëshironi të vendosni një opsion vendosjeje ose thirrjeje.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Do të krijohet një tregti në pritje dhe mund ta gjurmoni në skedën "Aktuale".

Ju lutemi vini re se duhet të keni bilanc të mjaftueshëm në momentin e ekzekutimit të urdhrit tregtar në pritje, përndryshe ai nuk do të vendoset. Nëse dëshironi të anuloni një tregti në pritje, klikoni "X" në të djathtë.


Vendosja e një urdhri tregtar "Sipas çmimit të aktivit"
Për të vendosur një tregti në pritje që ekzekutohet "Me çmimin e aktivit", ju duhet të:
 • Zgjidhni një aktiv.
 • Vendosni çmimin e kërkuar të hapur dhe përqindjen e pagesës. Nëse përqindja aktuale e pagesës është më e ulët se ajo që keni vendosur, basti në pritje nuk do të vendoset.
 • Zgjidhni kornizën kohore dhe shumën e tregtisë.
 • Zgjidhni nëse dëshironi të vendosni një opsion vendosjeje ose thirrjeje.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Do të krijohet një tregti në pritje dhe mund ta gjurmoni në skedën "Aktuale".

Ju lutemi vini re se duhet të keni bilanc të mjaftueshëm në momentin e ekzekutimit të urdhrit tregtar në pritje, përndryshe ai nuk do të vendoset. Nëse dëshironi të anuloni një tregti në pritje, klikoni "X" në të djathtë.

Kujdes: Një tregti në pritje e ekzekutuar "Me çmimin e aktivit" hapet me shenjën tjetër pasi të arrihet niveli i çmimit të specifikuar.


Anulimi i një porosie tregtare në pritje
Nëse dëshironi të anuloni një tregti në pritje, klikoni në butonin "X" në skedën aktuale të porosive në pritje.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Dallimet midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Tregtimi dixhital është lloji konvencional i porosisë tregtare. Tregtari tregon një nga afatet fikse kohore për "kohën deri në blerje" (M1, M5, M30, H1, etj.) dhe vendos një tregti brenda këtij afati kohor. Ekziston një "korridor" gjysmë minutësh në grafik që përbëhet nga dy linja vertikale - "koha deri në blerje" (në varësi të afatit kohor të specifikuar) dhe "koha deri në skadimin" ("koha deri në blerje" + 30 sekonda).

Kështu, tregtimi dixhital kryhet gjithmonë me një kohë fikse mbylljeje, e cila është pikërisht në fillim të çdo minutë.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Tregtimi i shpejtë, nga ana tjetër, bën të mundur përcaktimin e kohës së saktë të skadimit dhe ju lejon të përdorni afate të shkurtra kohore, duke filluar nga 30 sekonda para skadimit.

Kur vendosni një porosi tregtare në modalitetin e tregtimit të shpejtë, do të shihni vetëm një vijë vertikale në grafik - "koha e skadimit" të porosisë tregtare, e cila varet drejtpërdrejt nga afati kohor i specifikuar në panelin e tregtimit. Me fjalë të tjera, është një mënyrë tregtimi më e thjeshtë dhe më e shpejtë.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option

Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Shpejtë

Ju gjithmonë mund të kaloni midis këtyre llojeve të tregtimit duke klikuar në butonin "Tregtia" në panelin e majtë të kontrollit ose duke klikuar në simbolin e flamurit ose të orës poshtë menysë së kornizës kohore në panelin e tregtimit.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Tregtisë së Shpejtë duke klikuar në butonin "Tregtia"
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Kalimi midis Tregtisë Dixhitale dhe Tregtisë së Shpejtë duke klikuar mbi flamurin


Kopjimi i tregtimeve të përdoruesve të tjerë nga grafiku

Kur shfaqen tregtimet e përdoruesve të tjerë, mund t'i kopjoni ato direkt nga grafiku brenda 10 sekondave pasi ato janë shfaqur. Tregtia do të kopjohet në të njëjtën sasi me kusht që të keni fonde të mjaftueshme në bilancin e llogarisë suaj tregtare.

Klikoni në tregtinë më të fundit për të cilën jeni të interesuar dhe kopjoni atë nga grafiku.
Si të identifikoheni dhe të filloni të tregtoni opsione dixhitale në Pocket Option
Thank you for rating.