Pyetje e shpeshtë e Terminalit Forex MT5 në Pocket Option

Pyetje e shpeshtë e Terminalit Forex MT5 në Pocket Option

Ne kemi përpiluar një listë të pyetjeve më të shpeshta në lidhje me terminalin MT5.


Si mund të identifikohem në një llogari demo?

Shkoni te pocketoption.com , klikoni në simbolin MT5 në këndin e sipërm të majtë, zgjidhni "MT5 Demo". Në dritaren e re mbi terminalin MT5 do të shihni informacionin e llogarisë suaj (Hyrja dhe Fjalëkalimi). Ju gjithashtu mund të kopjoni fjalëkalimin në kujtesën e fragmenteve dhe ta ngjisni në fushën "Fjalëkalimi" në terminal.


Si të merrni një llogari Live MT5?

Në mënyrë që të keni akses në një llogari Live, shuma totale e depozitave tuaja në platformë duhet të kalojë 1000 dollarë. Ne planifikojmë ta ulim këtë shumë në të ardhmen e afërt.


Si funksionon bilanci MT5?

Gjendja e llogarisë MT5 mund të plotësohet vetëm me një transfertë nga llogaria juaj pocketoption.com (bonuset e depozitave do të anulohen). Tërheqja funksionon në të njëjtën mënyrë - me transferim në llogarinë kryesore.


Si mund ta financoj llogarinë time MT5?

Klikoni në butonin "Depozitim" mbi terminalin MT5. Në dritaren e re mund të specifikoni shumën e dëshiruar për transferimin.


Si të tërheqni fonde nga një llogari MT5?

Klikoni në butonin "Tërheqja" mbi terminalin MT5. Në dritaren e re mund të specifikoni shumën e dëshiruar për transferimin.


A aplikohen bonuset e depozitave për tregtim nëpërmjet MT5?

Fatkeqësisht, jo. Tregtimi Forex është i disponueshëm vetëm me bilancin tuaj real. Përveç kësaj, nëse keni bonuse aktive në momentin e depozitimit në llogarinë tuaj MT5, ato do të anulohen.


Si të ndryshoni gjuhën e terminalit MT5?

Në terminal, hapni menunë View - Languages ​​dhe do të shihni një listë me gjuhët e disponueshme.


A disponohen aplikacione të pavarura terminale me dhe për cilat platforma?

Po, aplikacioni standard MT5 është i disponueshëm për pajisjet e bazuara në Windows, iOS, Android, MacOS dhe Linux.


Si mund ta shkarkoj aplikacionin në pajisjen time?

Në shiritin e djathtë të veglave në faqen e terminalit, klikoni në butonin "Platformat". Në menynë e hapur mund të shkarkoni aplikacionin e dëshiruar në pajisjen tuaj.


Cila është leva e disponueshme dhe si mund ta ndryshoj atë?

Përgjigje: Levat janë të disponueshme në madhësi nga 1:1 deri në 1:1000. Për të ndryshuar levën, në shiritin e djathtë të veglave në faqen me terminal klikoni në butonin "Llogaria" dhe zgjidhni skedën "Ndrysho Leverage".
Thank you for rating.