Faqet e opsioneve më të vlerësuara - A është Pocket Option i paligjshëm në SHBA?
Blog

Faqet e opsioneve më të vlerësuara - A është Pocket Option i paligjshëm në SHBA?

SHBA është një vend i ndërlikuar për të tregtuar opsione binare. Me rregulloret dhe ligjet që ndryshojnë vazhdimisht, ju mund të pyesni veten nëse informacioni që keni është i saktë dhe i përditësuar. Së pari, nuk është "ilegale" përdorimi i opsioneve binare në SHBA. Megjithatë, mund ta gjeni më shumë sfidë në krahasim me vendet e tjera. Tregtimi i opsioneve binare në fjalë nuk është aq i rregulluar në krahasim me Forex ose llojet e tjera të tregtimit, kështu që kufizimet nuk janë aq të shtrënguara sa mund të jenë. Megjithatë, është thelbësore të siguroheni që të tregtoni me një ndërmjetës me reputacion dhe të rregulluar, qoftë me bazë në SHBA ose për aq kohë sa ata pranojnë ligjërisht tregtarët amerikanë.
Strategjia Tregtare e Tregtisë së Trendit të Fuqisë Pocket Option
Arsimi

Strategjia Tregtare e Tregtisë së Trendit të Fuqisë Pocket Option

Tregjet e kontratave elektronike në internet ndryshuan botën e tregtimit. Shumë njerëz u futën në tregti me shpresën për të fituar para të shpejta dhe shumë ia dolën. Tregtarët priren të blejnë ose shesin letra me vlerë për fitim. Ata punojnë në tregje të ndryshme - aksione, borxhe, derivate, mallra dhe forex ndër të tjera - dhe mund të specializohen në një lloj investimi ose klasë aktivesh. Tregtarët shpesh bëjnë edhe analitikën e tyre. Megjithë stereotipin e vjetër të ofertave dhe porosive individuale të bërtitjes në një kat tregtar, shumica e tregtarëve tani kalojnë kohën e tyre në telefon ose përpara ekraneve të kompjuterit, duke analizuar grafikët e performancës dhe duke lustruar strategjitë e tyre të tregtimit – meqenëse fitimi është shpesh në koha. Mos bëni gabim, tregtarët përdorin strategji të ndryshme për sukses. Për shembull, le të diskutojmë një strategji të quajtur "Trendi i fuqisë" bazuar në RSI. Strategjia funksionon shkëlqyeshëm për opsionet turbo në pothuajse çdo platformë tregtare. Le t'i vëmë të gjitha gjërat në perspektivë dhe të shikojmë tregun nga prizmi i strategjisë sonë.
Rishikimi i Pocket Option
about

Rishikimi i Pocket Option

Mbi 130 asete për të tregtuar
Depozita të menjëhershme dhe përpunim 24-orësh i tërheqjes
Tregti sociale, turne dhe arritje
50 për qind bonus depozite me investimin tuaj fillestar
Tregtime minimale 1 dollarë
Llogari demo pa angazhim për regjistrim
E disponueshme në 22 gjuhë
Pranon tregtarë nga SHBA
E rregulluar dhe e besueshme
Si mendojnë dhe veprojnë tregtarët milionerë në Pocket Option
Blog

Si mendojnë dhe veprojnë tregtarët milionerë në Pocket Option

Një nga të vërtetat më të vështira për t'u zbatuar në lidhje me tregtinë, është se nëse shpresoni të bëheni vazhdimisht fitimprurës, do t'ju duhet të mendoni dhe veproni si jeni, PARA se të jeni. Tregtarët aspirantë duhet të ndjekin dhe imitojnë tiparet mendore, qëndrimin, sistemet e besimit dhe proceset e tregtimit të atyre tregtarëve dhe investitorëve të suksesshëm që kanë ecur përpara tyre. Kjo duket e qartë dhe ndoshta tingëllon relativisht e lehtë, por ka një arsye pse kaq pak njerëz në të vërtetë arrijnë sukses tregtar. Ju keni nevojë për një njohuri dhe ndihmë me atë që duhet të ndryshoni dhe të bëni, nëse doni të filloni të fitoni para në treg.. Arsyeja kryesore që shumica e njerëzve dështojnë në tregti është se njerëzve në përgjithësi nuk u pëlqen të bëjnë vazhdimisht diçka që është disi "e mërzitshme" ose "e pakëndshme". Edhe kur bëhet fjalë për gjëra kaq të rëndësishme si shëndeti dhe fitnesi për shembull, shumica e njerëzve e dinë se çfarë DUHET të bëjnë, por ata me vetëdije nuk e bëjnë këtë, edhe kur janë të vetëdijshëm për pasojat. Pikërisht kur këto "pasoja" duken "larg" ose "shumë larg", ne fillojmë të lehtësojmë përkushtimin tonë ndaj disiplinës që kërkohet për të pasur sukses. Pra, ju duhet t'i mbani këto pasoja në mendjen tuaj, në mënyrë që të filloni t'i jepni më shumë vlerë të bësh atë që duhet të bësh për të arritur atë që dëshiron.
Si të përdorni Strategjinë e Tregtisë së Përmbysjes në Pocket Option?
Arsimi

Si të përdorni Strategjinë e Tregtisë së Përmbysjes në Pocket Option?

Përmbysjet janë një fakt i jetës në tregjet financiare. Çmimet gjithmonë ndryshojnë në një moment dhe do të kenë ndryshime të shumta përmbys dhe poshtë me kalimin e kohës. Injorimi i anulimeve mund të rezultojë në marrjen e më shumë rrezikut sesa pritej. Kur fillon një kthim, nuk është e qartë nëse është një kthim apo një tërheqje. Pasi të jetë e qartë se është një ndryshim, çmimi mund të ketë lëvizur tashmë një distancë të konsiderueshme, duke rezultuar në një humbje të konsiderueshme ose një erozion fitimi për tregtarin. Parimi kryesor i strategjisë së Kthimit është blerja në drejtim të çmimit. Është ideal për opsionet binare, pasi transaksionet mund të kryhen në afate kohore më të ulëta dhe sinjale të shpeshta. Strategjia është ndërtuar mbi tre tregues të fuqishëm: Bollinger Bands, MACD dhe SMA. Të gjitha këto mjete mund t'i gjeni në terminalin Pocket Option.